Logo

Cheesecake med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cheesecake med rabarber

 

Vi har erstattet flødeosten med græsk yoghurt i denne dejlige cheesecake, som ikke skal bages, men stivner med husblas. Lav den gerne dagen før, den skal nydes.

Arbejdstid: 1 time. Kogetid: 10 min. Køletid: min. 3 timer. Ikke fryse-egnet.

 

# Ingredienser til Cheesecake med rabarber:

Kiksebund:

250 g digestive-kiks

1-2 spsk sukker

75 g smør

 

Fyld:

250 g rabarber

1 dl sukker

2 dl vand

3+4 blade husblas

250 g græsk yoghurt 10%

2 dl yoghurt naturel

3 æggehvider (1 dl evt. pasteuriserede)

3 spsk sukker

*

 

Sådan laver du Cheesecake med rabarber:

Knus kiksene, bland dem med sukker og smeltet smør og pres dem ud i bunden af en smurt springform.

Snit de rensede rabarber fint og kog dem helt møre med vand og sukker.

Læg husblasbladene enkeltvis ned i en skål med koldt vand og lad dem blive bløde.

Tag rabarberne af varmen, si 2 dl saft fra og smelt 3 blade knuget husblas heri.

Smelt 4 blade knuget husblas i rabarbermosen fra sigten og pisk græsk yoghurt og alm. yoghurt i.

Pisk æggehviderne stive med sukker, vend dem i cremen og hæld det over kiksebunden.

Lad kagen stivne i køleskab.

Hæld rabarbergeléen over kagen og lad den stivne.

 

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her