Lav disse kyllingenuggets som en snack eller tilbehør,
serveres bedst med ketchup. I stedet for at bage tilberedes de i en
energieffektiv airfryer.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min. Personer: 4
# Ingredienser
50 g almindeligt hvedemel
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk røget paprika
1-2 æg, pisket
120 g panko brødkrummer
3 kyllingebryst (ca. 600 g), skåret i mundrette stykker
ketchup, til servering
* Tilberedning
Kom mel, hvidløgspulver, paprika, ½-1 tsk salt og
friskkværnet sort peber på en tallerken.
Hæld det sammenpiskede æg på en anden tallerken og
brødkrummerne på en tredje.
Vend kyllingestykkerne i melblandingen, derefter i æg og til
sidst brødkrummerne.
Stil til side på en bakke.
Opvarm Airfryer til 200 °C, og kog derefter kyllingenuggets
i et enkelt lag
(du skal muligvis gøre dette i portioner) i 10-12 min til de
er
gennemstegte og gyldenbrune. Server med ketchup, hvis du har
lyst.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------