Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og
med syltesukker er det pebernemt.
ca. 1½ liter. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.
# Ingredienser til Chili- og pebermarmelade:
4-6 friske chili
3 peberfrugter
¼ liter eddike
1 kg syltesukker
*
Sådan laver du Chili- og pebermarmelade:
Skyl chili og peberfrugter, og halver dem på langs.
Fjern frø og mellemvægge, og skær dem i grove stykker.
Hak chili og peberfrugter fint i en foodprocessor, og kom
dem i en gryde.
Tilsæt eddike, og kog det igennem i 5 min - fjern skum
undervejs.
Rør syltesukker i, og kog marmeladen i 5 min under omrøring.
Tag gryden af varmen, fjern evt. skum, og hæld marmeladen på
skoldede glas.
Luk dem til med det samme, og opbevar et koldt og mørkt sted.
Nyd marmeladen som tilbehør til koldt kød, kylling, som smagsgiver
i sauce og dressinger og som tilbehør til kraftige oste.
Kogebog.dk har mange dejlige marmelade-opskrifter - Se flere
dejlige opskrifter HER
Kilde: Hjemmets bedste MAD