Pynt Glasur. Arbejdstid: 15 minutter. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Chokoladeglasur:
100 g ren (let)bitter chokolade
0,5 dl vand
100 g flormelis (ca. 2 dl)
2 spsk kakaopulver
* Tilberedning Chokoladeglasur:
1. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en
tykbundet gryde ved meget svag varme, evt. over håndvarmt vandbad.
2. Sigt flormelis og kakao i den smeltede chokolade og rør
glasuren jævn og blank.
Tag gryden fra varmen og rør vandet i.
3. Lad glasuren blive lunken, inden den smøres på.
Hvis den er for varm, løber den ud.
Tips: Glasuren skal bruges, så snart den er færdig.
Ellers tørrer den og bliver ubrugelig.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------