Vores opskrift på chokoladehjerter er et hit. Kagerne signalerer
kærlighed og smager fantastisk. Småkagerne er lavet af mandeldej (uden hvedemel) og er
overtrukket med chokolade
Tilberedningstid: 30
min. Bagetid: 30 min. Ikke fryseegnede
# Ingredienser:
375 g mandler
100 g mørk chokolade
3 æggehvider
375 g sukker (godt 4
dl)
½ tsk stødt ingefær
Glasur og pynt:
200 g mørk chokolade
2 spsk palmin eller olie
lidt syltet ingefær
* Tilberedning:
1. Mal smuttede mandler og chokolade gennem mandelkværn.
2. Pisk æggehviderne
meget stive og rør sukkeret,
de malede mandler,
chokoladen og ingefær i.
Bland det hele godt.
3. Rul dejen ud til ½
cm tykkelse.
Udstik hjerter eller runde kager.
4. Læg kagerne på en
bageplade belagt med bagepapir og
bag dem ved 160 °C i
en halv time. Lad kagerne svale.
5. Smelt chokoladen
sammen med palmin eller olie.
Pensl kagerne hermed
og drys med lidt hakket ingefær.
Opbevar kagerne
køligt.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
INFO: Småkage er en form for kage, som både er mindre og har
en mere koncentreret konsistens. Typisk er den flad og det er muligt at holde
en småkage i hånden, hvor en kage for det meste skal spises med en form for
bestik. Typisk indeholder småkager ikke nogen form for hævemiddel.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.