Forret. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser til Citroner
med tunfiskesalat
4 usprøjtede citroner
1 dåse tunfisk naturel (225 g)
3 hårdkogte æggeblommer
3 spsk mayonnaise
3 spsk yoghurt naturel
2 tsk dijonsennep
1 stilk blegselleri
1 spsk hakket persille
salt og peber
Pynt:
oliven og citronkød
*
Sådan laves Citroner
med tunfiskesalat
1. Skyl citronerne.
Skær en lille smule af bunden, så citronerne kan stå, og
skær netop så meget af toppen, at citronerne kan udhules.
Udhul dem forsigtigt med en grapefrugtkniv.
Gem frugtkødet og -saften.
2. Bland tunfiskekødet med de hårdkogte æggeblommer.
Bland den hakkede persille i.
Rør mayonnaise, yoghurt, sennep, 2 tsk citronsaft, lidt salt
og peber i tunfiskemosen.
3. Fyld den i citronerne og lad dem stå køligt, til de skal
serveres.
4. Pynt hver citron med kapers, rød peberfrugt og et lille
stykke citronkød.
Tips: Vil man have en finere konsistens, kan fyldet
blendes til mousse.
Blegselleri og sorte oliven evt. hakket kan også bruges til
pynt.
Se de bedste opskrifter med Citron
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------