Denne citronfromage er en klassiker, man bare aldrig bliver
træt af. Du får den bedste opskrift på en forfriskende dessert med en cremet
fromage smag.
4 pers.
# Ingredienser
7 blade husblas
3 æg
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
2½ dl ymer
1 tsk revet citronskal
1 tsk revet appelsinskal
½ dl appelsinsaft
½ dl citronsaft
¼ liter piskefløde (heraf lidt til pynt)
* Tilberedning
Læg husblassen blød i koldt vand i 5 min Pisk hele æg og
sukker luftigt med en elpisker. Tilsæt ymer, citron- og appelsinskal. Træk husblassen
op af vandet med det vand. der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen
med appelsin- og citronsaft og bland den i ymerblandingen under omrøring. Pisk
fløden stiv og vend den forsigtigt i fromagen. Hæld fromagen i portionsglas når
den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt med flødeskum ved serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Fromage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.