Dampede fiskefileter
med grønsagsblanding er en god middagsret. Med denne opskrift er du
garanteret en velsmagende hovedret på kun 30 minutter.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: ca 10 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
750 g fiskefileter,
torsk, rødspætte eller skrubbe
5 dl fiskebouillon (evt. af terning)
1 porre
2 store stilke
blegselleri
2 æbler
4 tomater
3 spsk smør eller
margarine
2 tsk karry
1 dl vand
1 spsk citronsaft
salt, peber
* Tilberedning
1. Damp fileterne i
bouillonen 4-5 min.
Skær imens porren i
skiver, blegselleristilkene i fine strimler, æblerne i tern og tomaterne i
både.
2. Svits porre og
blegselleri nogle minutter i fedtstoffet.
Kom æbler og tomater
i sammen med karry.
3. Hæld vandet i og
smag til med citronsaft, salt og peber.
Lad blandingen koge
i 3-4min.
4. Tag fileterne op
af koge lagen med en hulske.
Lad dem dryppe godt
af inden de lægges på et fladt fad.
Kom grønsagerne over.