Vi gør det let at lave noget lækkert. Dessertsaucen er
lækker som den er, og kan også bruges oven på is, i kager, med frugt, frugtsalat
eller vindruerand og meget mere.
4 pers.
# Ingredienser
2 æg
3 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
2 dl cremefraiche
18%
2 dl cremefraiche
38%
10
letknuste makroner
30 g hakkede valnøddekerner
Pynt: knuste makroner.
* Tilberedning
Pisk æg, flormelis og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
Bland cremefraiche i æggemassen.
Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden
serveringen.
Server saucen til frugtsalat eller vindruerand.
Tips: Saucen kan tilberedes af 18% cremefraiche alene.
Se alle de bedste opskrifter med Dessertsauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.