Aftensmad Hovedret Vildt. Arbejdstid: 20 min. Stegetid i alt: 1 time. Middelsvær at lave. Lav
pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Dyreribben, ovnstegte:
3 kg dyreribben
Marinade:
3 spsk olie
1 spsk vand
1 spsk
worcestershiresauce
1 spsk konc. tomatpuré
1 spsk finthakket
rosmarin
½ tsk salt
½ tsk peber
Tilbehør:
4 store kartofler
1 spsk olie
2 tsk kommen
salt og peber
*
Sådan laves Dyreribben,
ovnstegte:
1. Hug dyreribbenene
i 6-7 cm lange stykker med 2-3 ribben på hvert stykke.
2. Kom ribbenene i
et ovnfast fad og brun dem ca 10 min. ved 225°C.
3. Bland imens en
marinade af olie, vand, worcestershiresauce, tomatpure, rosmarin, salt og
peber.
Skrub kartoflerne
helt rene, tør dem og del dem på langs.
4. Tag ribbenene ud
og pensl dem med marinaden.
Sæt kartoflerne i
fadet med snitfladen opad og pensl dem med olie.
Drys kommen, salt og
peber på og læg ribbenene oven på.
5. Sæt fadet i ovnen
og lad dyreribbenene stege videre ca 40 min. ved 200 °C.
Vend jævnligt
ribbenene og pensl dem af og til under stegningen.
6. Server
dyreribbenene med kartoflerne til.
Tips: Bag eventuelt nogle tomater med de sidste 10
min.
Skær et kryds i
toppen af hver tomat og læg en lille klat smør i.
Krydr dem gerne med
lidt salt og peber.
Har du dyreribben i
fryseren, kan de steges på udegrill med den samme marinade.
Kan fryses. Holdbarhed:
2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Dyrekød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------