Logo

Fennikelsalat med røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikelsalat med røget makrel


Er du vild med fennikel, så prøv denne salat med bær og dild. Den er perfekt til et stykke røget makrel. Retten er et kæmpe hit hvis du kan lide makrel.

4 personer. Arbejdstid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
2 fennikler
1 æble

150 g bær, fx blåbær og hindbær
2 spsk olie
1 spsk vineddike
1 tsk grovkornet sennep
2 tsk flydende honning
reven skal af 1 økologisk citron

1 bundt dild
salt og peber

1 røget makrel
Server kogte nye kartofler til

 
* Tilberedning
1. Skær top og bund af fennikel, og fjern stokken.
Skær fennikel meget tyndt - gerne på en mandolin.
Læg fennikel i koldt vand, mens det øvrige tilberedes.

 
2. Halver æblet, fjern kerne· huset, og skær æblet i tynde både.

 
3. Rør ingredienserne til dressingen sammen.

 
4. Afdryp fennikel, og vend med æble, bær og dressing.
Top med hakket dild og reven citronskal.

Smag til med salt og peber.
Server med røget makrel og nye kogte kartofler.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her