Logo

Figner i rødvinslage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figner i rødvinslage 

 
Dessert Syltning. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 15 min. Trækketid: 2 døgn
Let at lave. Mellem pris.  (6-8 personer).

 
# Ingredienser til Figner i rødvinslage:
500 g tørrede figner
Rødvinslage:
5 dl rødvin
125 g sukker (ca. 1½ dl)
10 cm skal af en usprøjtet citron
3 cm kanelstang
*
Sådan laves Figner i rødvinslage:
Lage:
1. Kom rødvin, sukker, kanel og citronskal i en gryde og lad det koge, til sukkeret er opløst.

 
2. Flæk de tørrede figner og kom dem i lagen.
Lad dem mørne ved svag varme under låg i ca 15 min.

 
3. Fjern kanel og citronskal, og kom figner og lage i en skål.
Læg låg på og lad dem trække i køleskabet i ca 2 døgn, før de serveres.

 
Tips: Fignerne kan serveres med cremefraiche eller flødeskum, men de smager også godt, helt som de er.
Fignerne kan holde sig ca 8 dage i køleskabet.

 
Se alle de bedste opskrifter med Figen

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her