Et salt og et lidt mildere fyld gør, at disse halve æg ikke bare ser dekorative ud - de bliver desuden perfekte
smagskombinationer på en buffet.
Tid: ca 20 min. 4-6 pers.
# Ingredienser
ÆG MED MATJESFYLD:
4 æg
1 lille æble
1 lille løg
1 tsk citronsaft
1 spsk mayonnaise
1 matjesfilet (eller mar. sild)
15 kapers
ÆG MED KAVIARFYLD:
4 æg
1 lille æble
2 spsk klippet purløg
1 spsk hakket dild
1 tsk citronsaft
2 spsk yoghurt naturel
salt, peber
1 glas rød kaviar
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at koge
alle æggene hårde, ca 8 min.
2. Pil æggene. Halver
dem og tag blommerne ud til begge slags fyld.
3. Matjesfyld: Skræl
æble og løg.
Blend det sammen med
4 hårdkogte æggeblommer, citronsaft og mayonnaise.
Hak matjesfileten og
rør den i massen.
Fordel fyldet i de 8
halve æg og pynt med kapers.
4. Kaviarfyld: Skræl
æblet.
Blend det sammen med 4 hårdkogte æggeblommer, purløg, dild, citronsaft og yoghurt.
Smag til med salt og
peber. Pynt med rød kaviar.
5. Server de frække æg
smukt anrettet på et fad.
Pynt gerne med dildkviste
og strimler af rød peber.
Tips: Af ingredienserne til frække æg kan du også lave
to forskellige salater, som du anretter på et leje af rød peber, og pynter med hakket
æg.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------