Frugttrifli er normalt kold, men denne varme frugttrifli er
noget særligt, nemlig meget lækker. Sæt den i ovnen mens du spiser hovedretten,
20-25 min.
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
2 rundstykker uden birkes
½ lille ds frugtcocktail
¾ dl kvark
¾ dl piskefløde
1 æg
½ tsk reven citronskal
½ spsk vaniljesukker
1 cl rom
sukker efter behag
25 g rosiner
* Tilberedning
Skær rundstykkerne i pæne skiver.
Lad frugterne dryppe godt af i en trådsigte.
Rør kvark, fløde og æg til en glat masse.
Tilsæt reven citronskal, vaniljesukker og rom.
Smag til med sukker efter behag og bland rosinerne i.
Fordel brødskiverne lagvis med frugt og kvarkcreme i en
ovnfast skål.
Bag desserten i en 180 °C varm ovn i 20-25 min.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.