Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 25 min, plus kogning
2x30 min.
# Ingredienser
300 g basmatiris
½ l grønsagsfond
½ l svampefond
400 g broccoli
400 g romanescokål
3 fed hvidløg
4 spsk olie
6 spsk pinjekerner
250 g flåede tomater
salt og peber
1 bundt citronmelisse
* Tilberedning
Kom risen i en sigte og skyl den under rindende vand.
Kom den i den gennemvædede stegeso sammen med grønsags- og
svampefond, og kog den under låg ved 200 °C i ca 30 min.
Gør broccoli og romanesco i stand, skyl dem og del dem i små
buketter.
Pil, og hak hvidløgsfeddene fint.
Varm olien op på en pande.
Steg hvidløg, pinjekerner og tomater heri i 3-4 min.
Krydr godt med salt og peber.
Rør grønsager og hvidløgsblanding i risen, når denne er
færdig, og lad det simre i yderligere 30 min under låg.
Skyl citronmelissen, dup den tør, og hak den fint.
Tag pilaffen ud af ovnen og bland citronmelissen i.
Anret på tallerkener, og server.
Pr. portion ca. 345 kcal/ 1449 kj, 12 g protein, 4 g fedt,
62 g kulhydrater
Ikea forhandler en fremragende stegeso
Se flere
opskrifter med Stegeso
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------