Denne gryde er SÅ lækker! Og så giver den rigtig mange
muligheder, fordi du kan skifte så mange ting ud fx kød og frugt. Vil helt
bestemt anbefale ...
Til 6 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Kogetid: ca 10 min. (med kogt høne). Ikke
fryseegnet
# Ingredienser
1 høne
1 mellemstor squash
(300 g)
1 gulerod
1 porre
1 lille
blomkålshoved
2 stilke blegselleri
3 dl hønsekødsuppe
2 appelsiner
1 grapefrugt
salt og peber
* Tilberedning
1. Kog den
istandgjorte høne i vand tilsat salt og hele peberkorn i 1½-2 timer.
Skær det kogte hønsekød i smalle stykker.
2. Skær den skyllede
squash i tynde skiver, guleroden i smalle stave og porren i ringe.
Del blomkålen i små
buketter og blegselleristilkene i smalle stykker.
Kom alle grønsagerne
i en gryde og tilsæt hønsekødsuppe samt saften fra 1 appelsin.
Lad det koge 5 min.
3. Skræl
grapefrugten samt den anden appelsin.
Træk den hvide hinde
af »bådene«.
Kom frugten i gryden
til grønsagerne sammen med hønsekødet.
Varm det godt
igennem og smag til med salt og peber.
Serveres med brød
til eller bagte kartofler.