Hakkebøf med bløde løg er en traditionel gammel dansk ret.
Den spises med kogte kartofler og stegesky. Tilbehøret kan være rødbeder og grønsager.
4 personer
# Ingredienser
500 g hakket oksekød
salt og peber
4 løg
Smør/margarine eller
olie
3 dl bouillon
* Tilberedning
Form kødet til 4
bøffer der er 2½ cm tykke og godt hakket sammen.
Drys salt og peber
på.
Skær løgene i tynde
skiver og steg dem til de er bløde og gyldne.
Tag løgene af panden
og hold dem varme.
Brun bøfferne 1
minut på hver side i varmt fedtstof.
Skru ned for varmen
og steg videre i 4-5 min på hver side,
til de er
gennemstegte.
Tag bøfferne af
panden og hold dem varme.
Hæld bouillon på
panden, og lad den koge lidt ind.
Smag til med salt og
peber.
Server bøfferne med
de bløde løg over sammen med skyen, kogte
kartofler, rødbeder
og grønsager.
Tips: Stegeskyen kan jævnes med majsmel og tilsættes kulør.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.