Logo

Hamburgerryg, glaseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg, glaseret 

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Koge- og trækketid: ca 40 min. Gratinering: 10 min. Hviletid: 5 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.  4 personer.

 
# Ingredienser til Hamburgerryg, glaseret:
1 kg hamburgerryg med ben eller ¾ kg uden
4 spsk farin eller 3 spsk flormelis
Ovnfast fad
*
Sådan laves Hamburgerryg, glaseret:
1. Lad en eventuel hinde eller net blive om hamburgerryggen og læg den i en gryde med vand, som netop dækker.

 
2. Lad den koge for svag varme under låg i 20 min.
Tag gryden fra varmen og fjern hinde eller net omkring hamburgerryggen.
Læg den tilbage i gryden og lad den koge småt yderligere 10 min. under låg.
Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 10 min.
Bruges der kød uden ben, kan kogetiden forkortes med 5-8 min.
Rids overfladen med en skarp kniv, fx i rudemønster.

 
3. Tag hamburgerryggen op og læg den i et ovnfast fad.
Tør overfladen og drys sukkeret over.

 
4. Sæt hamburgerryggen i en 200 °C varm ovn i 10 min., til den er gylden.
Lad den hvile 5 min., før der skæres af den.

 
Tips: Kødet kan stryges med sennep, før sukkeret drysses på.
Den glaserede hamburgerryg kan serveres med Grønlangkål, gammeldags, eller Grønkål, flødestuvet.
Endvidere kan Brune kartofler serveres til.
Grønsager, smørdampede og Grønsagsbearnaise er også velegnet tilbehør.
Kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.

 
Se flere opskrifter med Hamburgerryg
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her