Se en skøn italiensk hareragout her – den smager skønt.
Denne opskrift kan jeg klart anbefale til andre – hare-ragout er en klassisk,
toscansk ragu, som man traditionelt serverer med papardelle-pasta.
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
150 g harefilet
½ tsk merian
½ tsk reven citronskal
½ tsk grønne peberkorn
½ spsk honning
2 spsk olie
salt og friskkværnet peber
½ løg
½ lille ds salatblanding
¾ dl rødvin
¾ dl bouillon
evt 25 g blåskimmelost eller brie
cognac
* Tilberedning
Skær harefileten i tynde skiver.
Bland merian, reven citronskal, let knuste grønne peberkorn
og
honning sammen og gnid kødet hermed.
Opvarm olien i en gryde og steg kødet i den varme olie.
Tag det op, krydr med salt og peber og hold det varmt.
Hak løget og svits det i det tiloversblevne fedtstof.
Lad salatblandingen dryppe godt af, kom den i gryden til
løgene og svits den med.
Hæld rødvin og bouillon ved og kog saucen igennem.
Smag til med salt og peber.
Skær osten i mindre stykker og kom den ved.
Kom kødet i saucen, lad det varme igennem og smag til igen
med cognac.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv,
Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.