Hirse (både flager og korn) er en god kilde til energi og
har et højt indhold af protein, som er byggesten til dine muskler og væv, og
som gør din krop mæt
Til 3-4 personer.
Tilberedningstid: ca 30 min. Bagetid: 40-45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2 dl hirse
500 g frisk spinat
eller tilsvarende mængde frossen
250 g champignon
salt, peber
5-6 dl
grønsagsbouillon af terning
2 kviste løvstikke
paprika
salatblade
tomater
* Fremgangsmåde
1. Læg hirsen i
bunden af et smurt, ovnfast fad og drys med lidt salt og peber.
Skyl salatblad ene
grundigt, giv dem et kort opkog i letsaltet vand, hæld dem i en sigte og lad
dem dryppe godt af.
Kom spinaten i
fadet.
2. Rens
champignonerne, skær dem i skiver og fordel dem over spinaten.
Kog bouillonen op
med et par kviste løvstikke og hæld den forsigtigt i fadet uden at grønsagerne
blandes.
3. Dæk fadet med
folie og sæt det i ovnen 40-45 min ved 225 °C.
Fjern folien du sidste
5 min. af bagetiden og drys med paprika.
4. Gratiner retten
med salatblade og tomatbåde og giv kogte kartofler og smeltet smør til.
Se alle de bedste opskrifter med Hirse
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------