Hytteost mætter godt
og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt at
bruge den på forskellige måder.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca ½ time. Gratineringstid: ca 10 min.
# Ingredienser
500 g hytteost
1 bdt persille
2 spsk fintklippet
purløg
1-2 fed hvidløg
½ tsk salt
½ tsk cayennepeber
1 dåse muslinger på
450 g
8-12 sorte oliven
4 tomater
50 g mager ost
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 250 °C.
2. Bland hytteost
med hakket persille, purløg, knuste hvidløgsfed, salt og cayennepeber.
Kom det i smurte,
ovnfaste portionsfade.
3. Lad muslingerne
dryppe godt af og læg dem på hytteostblandingen sammen med de sorte oliven.
4. Skyl tomaterne og
skær et kryds i midten af hver tomat.
Sæt en tomat i hver
portionsform.
5. Drys osten på og
gratiner i midten af ovnen i ca 10 min.
6. Serveres straks.