Her tilbereder du en rigtig klassiker på ingen tid, for der bruges kogte kartofler. Du kan endda
lave retten til en enkelt person med ingredienser du næsten altid har i huset.
4 pers. Tid: ca 30 min,
heraf 20 min. i ovnen. Er du alene så del ingredienserne med 4.
# Ingredienser
2 løg
1 spsk ansjosvæde
6 kogte kartofler
1 ds ansjosfileter
(125 g)
2 æg
2 dl mælk
½-1 spsk ansjosvæde
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og hak
dem.
2. Læg halvdelen af
løgene i et let smurt ovnfast fad.
Hæld ansjosvæde på
og fordel kartoffeltern og hakkede ansjoser herover.
3. Drys resten af
løgene på.
4. Pisk æggene
sammen med mælk og ansjosvæde. Hæld det i fadet.
5. Bag retten i en
225 °C varm ovn ca 20 min.
6. Server med groft
brød og en blandet salat.
Tips: I stedet for ansjoser kan du bruge kaviar og
purløg, som du pisker med æg og mælk.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------