Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 10-15 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kalvekrebinetter:
600 g hakket kalvesmåkød
Panering:
1 æg
1 dl rasp
1 tsk salt
¼ tsk peber
50 g smør
*
Sådan laves Kalvekrebinetter:
1. Form det hakkede kød til fire ensartede flade bøffer.
Hak dem let på overfladen med en kniv på begge sider.
Panering:
2. Pisk ægget sammen på en tallerken med en gaffel.
3. Sigt raspen og bland den med salt og peber.
4. Vend først krebinetterne i æg og derefter i rasp.
Lad dem ligge ca 5 min. på et spækkebræt, så paneringen kan
nå at »sætte sig«.
Ellers går den nemt af under stegningen.
5. Smelt smørret gyldent på panden og steg krebinetterne ved
ikke for stærk varme 5-7 min. på hver side.
Server straks krebinetterne med pillekartofler og årstidens Grønsager,
smørdampede, Grønsagskompot, Grønkål, flødestuvet eller Grønærter,
franske.
Tips: Hakkekødet kan drøjes med en kogt melet
kartoffel eller 150 g smuldret franskbrødskrumme udblødt i 1½ dl fløde.
Variation: Ælt
kødet med 2 spsk hakket persille, 2 spsk fintklippet purløg, 2 spsk klippet
dild, 2 spsk rasp, 1 æg og ½ tsk salt.
Vend krebinetterne i hvedemel tilsat salt og peber og steg
dem 5-7 min. på hver side.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------