Vi har brugt
kalvekød, men schnitzler af svinekød, kylling eller kalkun kan tilberedes på
samme måde.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 12 min.
# Ingredienser til Kalveschnitzel
med kapers:
2 kalveschnitzler
2-3 spsk hvedemel
25 g smør
1 dl tør hvidvin
(eller bouillon)
evt. 1 dl fløde eller
cremefine
1 spsk kapers
1 bundt dild (fintsnittet)
salt og peber
Tilbehør:
kartofler og
grønsager
*
Sådan laver du Kalveschnitzel
med kapers:
Krydr schnitzlerne
med salt og peber og vend dem i mel.
Brun dem på en varm
pande med smør og steg dem i ca. 6 min. i alt.
Tag dem af panden og
tilsæt vin.
Kog det igennem og
tilsæt (fløde), kapers, fintsnittet dild, salt og peber.
Kog det igennem og
hæld det over schnitzlerne.
Server med kartofler
og grønsager.
Kilde: Hjemmets bedste MAD