Ugens opskrift er kalvesteg med årstidens grønsager og stegesaucen.
Få den lette opskrift her. Forbered dig på en dejlig luksus-dag.
Tilberedningstid: 1
time 10 min. Til 4 personer.
# Ingredienser
1 kalvesteg på 1 kg
100 g tynde
baconskiver
1 bouillonterning af
oksekød
1 dl vand
30 g smør
1 stængel salvie
saft og friskkværnet
peber
*
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til
220 °C.
Skær salvien i tynde
strimler og drys det på stegen.
Vikl stegen ind i
baconskiverne.
Smelt smørret i et
ovnfast fad og steg kødet i 30 min.
2. Opløs
bouillonterningen i vand og krydr med salt og peber.
Hæld bouillonen på
kødet.
Skru ned til 200°C
og lad kødet stege 30 min til.
Væd jævnligt stegen
med bouillonen.
3. Lad kødet stå 10 min
i ovnen efter stegning.
Bland kraften fra
stegefadet med bouillonen og
hæld denne sauce i
en skål.
4. Server stegen med
sæsonens grønsager, kogt i bouillonen og
evt. i kraften fra
kødet.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.