Kammuslinger med bacon. En let og lækker anretning som udgør en ideel forret. Du kan servere med ristet brød, hvis du synes der skal lidt
brød på bordet.
Giver 8 portioner
# Ingredienser
450 g bacon
900 g små
kammuslinger
10 cl olie
10 cl tør vermouth
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk sort peber
½ tsk løgpulver
frisk persille
knust tørret oregano
sprøde salatblade
strimler af citronskal til pynt
* Fremgangsmåde
1. For at hakke
persille, kan persillen placeres i en 250 ml målekande.
Klip persille med
køkkensaksen ca 2 spsk. Sættes til side.
2. Sno 1 stykke
bacon omkring hver musling; Luk dem med en tandstikker af træ.
Læg muslingerne i et
ovnfast fad ca 33 x 23 cm.
3. Bland olie,
vermouth, persille, hvidløgspulver. peber, løgpulver og oregano i en lille
skål.
Hæld det over
muslingerne.
4. Mariner,
tildækket, i køleskab i mindst 4 timer.
5. Fjern muslingerne
fra marinaden.
Læg dem på
bageristen over bradepanden.
Steges, i midten af ovnen, 7-10 min, indtil baconen er brun.
Vend dem; brun dem
på den anden side i 5 min eller indtil muslingerne er matte.
6. Fjern
tandstikkerne.
Kom dem på et fad
belagt med salatblade. Pynt hvis det ønskes.
Trin 2: Sno bacon
omkring hver musling.
Trin 3: Hæld
olieblandingen over muslingerne.
Trin 5: Læg
muslingerne på bageristen over bradepanden.
Se alle de bedste opskrifter med Kammuslinger
Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------