Her får du kammuslinger
i flere spændende udgaver. Fx Kammuslinger i cremet sauce, Kammuslinger med
appelsin, Muslinge-hummerspid eller Æblegratin
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 3 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 fed hvidløg
2 spsk persille
24 kammuslinger
(efter størrelse)
8 stilke rosmarin
6 stjerneanis
4 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning
Pil og hak hvidløg.
Skyl persillen.
Læg lidt persille
til side, og hak resten.
Stik 3 kammuslinger
på hver rosmarinstilk.
Brun stjerneanis og
hvidløg i lidt olie i en pande.
Steg hvert
kammuslingespid 1 min. på hver side.
Tilsæt hakket
persille. Krydr med salt og peber.
Tag stjerneanis væk,
pynt med persille, og
servér spiddene
varme.
Kammuslinger i cremet sauce
Brun muslingespiddene i 2 spsk olie.
Tilsæt 6 spsk hvidvin.
Skru ned, og tilsæt 2 dl fløde.
Krydr med salt og peber, og lad det simre 3 min.
Kammuslinger med appelsin
Svits muslingerne med 2 hakkede skalotteløg.
Glasér med saften af 1 appelsin.
Krydr med salt og peber. Drys med persille. Servér.
Muslinge-hummerspid
Spiddene bliver også gode med en blanding af muslinger og
jomfruhummerhaler.
Æblegratin
Skær ½ kg æbler i både og svits dem i lidt olie/smør.
Tilsæt 2 dl fløde og 1 pisket æg. Krydr med salt og peber.
Bag i en middelvarm ovn 15 min.
Servér med kammuslinger
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------