Logo

Kandiserede kirsebær - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kandiserede kirsebær - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Til cocktails, til at dekorere kager, blandet med is eller yoghurt. kandiserede kirsebær kan være ganske let at tilberede. Du skal bare have lidt tålmodighed til at putte frugten.

 
# Ingredienser
500 g syltekirsebær
500 g flormelis

 
* Tilberedning
Kirsebærrene vaskes, tørres og udstenes.
De kommes i en sigte og dampes i 5 min over kogende vand.
Så bredes kirsebærrene ud på et fad og 50 g flormelis sigtes hen over dem.
Når sukkeret er trukket ind, vendes kirsebærrene og en ny portion flormelis på 50 g sigtes over dem.
Fortsæt på samme måde, indtil al flormelissen er brugt op, og kirsebærrene har fået en tynd glasur.
Kirsebærrene kommes på glas, som lukkes til.
De skal stå i 5 dage, inden de tages i brug.


Kandiserede kirsebær - prøv Kogebog.dk først 💘 
Til fx Frankfurter Krone kage specialitet

 
Tip: Man kan kandisere ferskner, abrikoser og ananas på samme måde.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her