Sauce. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kaperssauce, kold
2 æg
3 spsk kapers
2 spsk citronsaft
1 spsk vand
100 g mayonnaise
salt og hvid peber
1 bdt persille
*
Sådan laves Kaperssauce, kold
1. Kom æggene i kogende vand og kog dem i 8 min.
Skyl dem straks koldt, så de går af kog.
Pil dem og hak dem fint.
Hak kapersene groft.
2. Pisk citronsaft og vand sammen. Rør det i mayonnaisen.
Bland de hakkede æg og kapers i.
3. Krydr saucen med salt og peber.
Skyl og tør persillen. Hak den fint og rør den i.
Tips: Server saucen til kogte og stegte kødretter.
I Israel serveres saucen i halve avocado med Flûtes
til.
Kødet fra en velmoden avocado kan pureres fint og erstatte
mayonnaisen.
Se alle de bedste opskrifter med Kapers
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------