Karamelcreme som på
gourmetrestaurant - men af vaniljeyoghurt og færdigkøbt karamelsauce
Til 6 personer. Tilberedning:
25 min. (plus tid til afkøling)
# Ingredienser
4 blade husblas
300 g sødmælksyoghurt
naturel
300 g vaniljeyoghurt
40 g flormelis
3 spsk appelsinsaft
2 spsk karamelsauce (færdigkøbt)
* Tilberedning
1. 4 blade husblas sættes i blød i koldt vand.
300 g sødmælksyoghurt
naturel, 300 g vaniljeyoghurt og 40 g flormelis røres sammen.
3 spsk appelsinsaft
varmes op, den opblødte husblas smeltes deri, og det hele røres derefter i
yoghurten.
Fyld massen i 4
kopper (a 1½ dl) og stil dem koldt i mindst 4 timer.
2. Cremen Løsnes i kanten med en lille kniv.
Kopperne dyppes
hurtigt i meget varmt vand og cremen vendes ud på tallerkener.
Hæld 2 spsk
karamelsauce over hver portion.
Pr. portion: 8 g
protein. 5 g fedt, 31 g kulhydrat = 222 kcal (928 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.