Hvem kan finde på at smelte karamelbolcher til en lækker creme i stedet for at putte dem i munden? Det kan vores kokke. Fantastisk! - Du får succes med denne opskrift 😎
Til 6 portioner. Tilberedning. 30 min. (plus tid til
afkøling)
# Ingredienser
70 g hårde karamelbolcher
4 dl mælk
30 g Maizena
4 spsk karamellikør fx Cuba Caramel
170 g ananaskirsebær (physalis)
150 g mascarpone
24 isvafler
* Tilberedning
1. Karamelbolcher hakkes og koges op med 4 dl mælk
under hyppig omrøring.
Maizena og karamellikør (eller karamelsirup) røres glat og
hældes i karamelmælken.
Det hele bringes i kog under omrøring, hældes i en skål og
køles af.
2. Ananaskirsebær tages ud af deres hylstre (på nær 6)
og halveres.
Mascarpone røres i karamelcremen.
Af 24 isvafler lægges der hhv. 2 vafler på 6 tallerkener.
Halvdelen af cremen, halvdelen af de halverede bær, resten
af vaflerne, cremen og bærrene lægges lagvis ovenpå.
Pynt med de hele bær.
Energi pr. portion: 5 g protein, 22 g fedt, 33 g kulhydrater=
368 kcal (1539 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.