Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk –
altså her
Kuverter: 6
# Ingredienser
750 g perleløg
2,5 dl hønsebouillon eller vand
60 g smør
0,8 dl honning
* Tilberedning
1. Skræl løgene og hæld dem i en tykbundet gryde.
Tilsæt bouillon eller vand og kog det ved jævn varme i 15 min
eller indtil løgene er møre.
Ryst gryden lejlighedsvis.
Tilsæt om nødvendigt mere bouillon, så løgene ikke klistrer
fast.
2. Tilsæt smør og honning, når løgene er møre.
Kog det videre - gryden rystes fra tid til anden - indtil
smør og honning er brunt, og løgene er jævnt dækket.
Øs det over på et fad og server det straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.