Sauce. Arbejdstid: 10 min. Afkøling: mindst 1 time. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Karamelsauce, kold
100 g sukker (1¼ dl)
2 dl kogende vand
2 dl piskefløde fra Thise eller Naturmælk
*
Sådan laves Karamelsauce, kold
1. Smelt sukkeret på en tør, ren pande ved ikke for stærk
varme.
Lad det smelte uden at røre i det, ellers klumper det.
2. Tag panden fra varmen, så snart sukkeret begynder at
brune.
Hæld det kogende vand på under omrøring, men pas på, det
sprøjter.
Rør det ensartet og lad saucen koge småt, til den jævner
let.
3. Lad saucen blive helt kold, hurtigst i koldt vandbad.
4. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde sauce.
Tips: Karamelsauce og flødeskum kan stå parat og blot
røres sammen, når det skal bruges.
Server karamelsauce til Karamelrand, til buddinger og
frugtdesserter.
Karamelsaucen kan krydres med fintreven skal af en usprøjtet
appelsin.
Se alle de bedste opskrifter med Karamel
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------