Dejlige karbonader serveret med letkogte grønsager og
persilledrys. Navnet "karbonader" stammer fra det italienske ord
"carbonata" som betyder kul.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: 10 min. Fryseegnet rå
# Ingredienser:
600 g hakket flæskesmåkød
el. kalvekød
salt, peber
hvedemel
75-100 g smør el. margarine
* Tilberedning:
1. Rør kødet med
salt og peber.
Del kødet i 6-8 dele
og form hver del til en rund karbonade.
Vend karbonaderne i mel.
2. Smelt fedtstoffet
gyldent og steg karbonaderne heri ca. 10 min.
Vend karbonaderne, når halvdelen af stegetiden er gået.
3. Server karbonaderne
med kogte kartofler og smeltet smør, eller
kogte eller stuvede grønsager.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
Læs om Forskellen
på krebinetter og karbonader
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.