Ingredienserne er
næsten de samme som til en pesto, denne er dog mere rustik. Den smager suverænt
til nye kartofler og sprødstegte chorizopølser. ✅
Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret.
4 personer. Arbejdstid:
ca 30 min.
# Ingredienser
1 kg nye kartofler
400 g chorizopølser
Spidskålspesto:
½ lille spidskål
1 håndfuld basilikum
50 g salte mandler
1 fed hvidløg
50 g hel parmesanost
½ dl koldpresset
rapsolie
saft af 1 citron
salt og peber
* Tilberedning
1. Kog kartoflerne
møre, og afkøl.
2. Tænd ovnen på 200
°C, og steg chorizopølserne i ca 15 min., til de er sprøde.
3. Halver
spidskålen, fjern de yderste blade og stokken.
Snit kålen meget fint.
4. Vend spidskål med
hakket basilikum, mandler, presset hvidløg, revet parmesanost og olie.
Vend godt sammen, og
smag til med citronsaft, salt og peber.
5. Vend
spidskålspestoen med kartofler, og server med stegt chorizo.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.