Denne lammekølle er perfekt, fordi kødet bliver ekstra
lækkert og saftigt, når du steger det smurt med sennep. Det smager super
lækkert
Tilberedningstid: 1
time. Til 4 personer.
# Ingredienser
1 lammekølle på 1 kg
600 g østershatte
eller champignon
4 mellemstore kartofler
1 spsk mel
150 g økologisk smør
1 spsk olie
5 spsk mild
dijonsennep
*
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til
200 °C. Smelt smørret i et ovnfast fad.
2. Smør lammekøllen
med sennep. Gem 2 spsk til saucen.
Kom lidt vand ved og
bag i 45 min.
3. Skyl kartoflerne
(uden at skrælle dem).
Skyl svampene, kog
kartoflerne.
Varm olie på
en pande og svits svampene i nogle min.
4. Tag lammekøllen
ud af ovnen og hold den varm.
Bland kraften med
lidt vand og
kom mel i sammen med
resten af senneppen.
5. Skær lammekøllen
ud.
Skær kartoflerne i
store stykker og server med svampene.
Server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Lammekølle
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.