Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 10-15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Majroer, kogte
750 g små, unge majroer
1 spsk salt pr. l kogevand
*
Sådan laves Majroer, kogte
1. Vask majroerne, fjern rodspidsen og skræl dem tyndt.
2. Kog dem i letsaltet vand i 10-15 min.
En nål skal gå igennem, men må gerne møde en anelse
modstand.
Hæld vandet fra og server.
Tips: Server hakket brøndkarse og (rørt) smør til.
Eller som på billedet med stykker af ørredfilet.
Majroer kan indgå sammen med andre grønsager i diverse
grønsagssupper, fx Grønsagssuppe,
italiensk og Grønsagssuppe
bonne femme.
Majroe-kartoffelpuré
Hæld vandet fra de kogte majroer og damp dem tørre, kort
over varmen uden låg.
Mos eller purér majroerne og bland pureen med kartoffelmos
af ca
kartofler.
Se Kartoffelmos.
Varm majroe-kartoffelpureen igennem og leger eventuelt
pureen med en æggeblomme eller lidt piskefløde.
Se alle de bedste opskrifter med Majroe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------