De bedste og nemmeste hjemmelavede nachos eller tortillachips er lavet med majsmel og derfor glutenfri. Lækkert tilbehør til din mexicaneraften.
Letsaltede tortilla chips er fantastiske at dippe i salsa eller i enhver anden af vores dips.
Giver 72 til 96
chips
# Ingredienser
12 majs tortillaer
(15 cm i diameter) helst 1 dag gamle
olie
½ til 1 tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Hvis tortillaerne
er friske, lad dem stå, udækket, i et lag på en stegerist i 1 til 2 timer for
at tørre lidt.
2. Stabel 6
tortillaer; skær igennem stablen, skær tortillaerne i 6 eller 8 lige store trekanter.
Gentag med de
resterende tortillaer.
3. Varm 1½ cm olie
op til 190 °C i en dyb, tung, stor stegepande over mellem-høj varme; juster
varmen for at opretholde temperaturen.
4. Steg
tortillabådene i et lag i 1 minut eller indtil de er sprøde, vend den jævnligt.
Fjern dem med en
hulske; afdryp dem på køkkenrulle.
Gentag indtil alle chipsene
er stegte.
Strø salt over.
Tips: Tortilla chips
bliver serveret med salsa som en snack, bruges grundlæggende til nachos og
bruges til at dyppe i guacamole, andre dips eller stegte bønner. De er bedst
friske, men kan opbevares, tæt tildækket, på et køligt sted i 2 til 3 dage.
Opvarm dem en 180 °C
varm ovn i nogle få min før servering.
Trin 5: Steg
tortillaerne.
Trin 2. Skær
tortillaerne til chips.
Trin 4: Steg
chipsene ca 1 minut.
Se også Tortillaer af hvedemel og Tortillaer
af majsmel
Se alle de bedste opskrifter med Tortilla
Se alle de bedste opskrifter med Mexicansk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------