Serveres til avocado og let saltet kaviar. Prøv også at
vende pureen i en salat eller på et par nykogte kartofler.
Mandelpuré:
#
100 g mandelflager
2 dl sødmælk eller fløde
2 tsk sukker eller honning
lidt salt
*
Mandler renses og pocheres i sødmælk i ca. 2 timer under
låg.
Køl det af og blend massen til en fin puré.
Tilsæt lidt salt, som fremhæver smagen.
Bliver massen for tyk, tilsættes lidt mere sødmælk.
Ristet mandelpuré
#
2 fed hvidløg
100 g smør
100 g mandler
1 dl fløde eller sojafløde
salt og sort peber
1 spsk citronsaft
*
Pil hvidløg, og snit
dem fint.
Hæld mandler på og
rist gyldent i smør.
Tilsæt fløde, og
reducér til halvdelen.
Blend det hele til en
grov puré.
Smag til med salt,
sort peber og citronsaft.
Tilsæt lidt vand, hvis
den er meget tyk.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------