Den cremede hvide
mandelsuppe, som serveres kold, er overraskende mættende, så anret gerne suppen
i små skåle. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld suppe.
4 personer. Arbejdstid:
ca 15 min plus tid til afkøling
# Ingredienser
Mandelsuppe:
100 g daggammelt
lyst
brød uden skorpe
150 g smuttede
mandler
2 fed hvidløg
1 spsk sherryeddike
½ dl olie
3-4 dl koldt vand
salt og peber
Basilikumsolie:
2 dl friske
basilikumsblade
1 dl olie
* Tilberedning
1. Skær brødet i
tern, og læg det i en skål.
Hæld koldt vand
over, så det dækker, og lad stå, til brødet er blødt, ca 5 min.
2. Vrid brødet fri
for vand, og kom det i en foodprocessor sammen med smuttede mandler, presset
hvidløg og eddike.
Blend, mens olien
tilsættes dråbevis.
Til sidst tilsættes
koldt vand.
Kør, indtil suppen
har konsistens som tyk fløde.
Hæld suppen i en
kande, og stil på køl en times tid.
3. Rør
basilikumsblade med olie, og dryp over suppen ved servering.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.