Nem dessert med vindruer marineret i sherry og vaniljecreme.
En god dessert til gæstemiddagen. Vindruedesserten er lækkert tilbehør til
blandt andet oksekød. Få opskriften her! (6 pers.)
# Ingredienser
3 dl vand
1 dl sød sherry
3 spsk sukker
750 g blå og grønne vindruer (gerne stenfrie)
Vaniljecreme:
2½ dl cremefraiche 18%
korn fra ½ stang vanilje
2½ tsk sukker
1 dl piskefløde
* Tilberedning
Bring vand, sherry og sukker i kog i en lille gryde.
Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg til ca. 2 dl
(ca. 8 min). Afkøl lagen.
Halver og udsten vindruerne. Vend dem i lagen.
Stil vindruerne tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.
Vaniljecreme: Bland cremefraiche med vaniljekorn og sukker.
Pisk fløden stiv og vend den i.
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag
til.
Hæld ved serveringen vindruer og lage i høje portionsglas og
server vaniljecremen i en skål ved siden af.
Se alle de bedste opskrifter med Vindruer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.