Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 30 min. Kogetid i alt: ca 25 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Marmelade af bærfrugt
1 kg bær, fx jordbær, hindbær, ribs, solbær, brombær,
stikkelsbær eller en blanding af 2 eller flere
ca
sukker
konserveringsmiddel
sylteglas, syltepapir
*
Sådan laves Marmelade af bærfrugt
1. Skyl bærrene, nip eller pil dem og kom dem i en gryde med
det vand, der hænger ved.
2. Kog bærrene ca 10 min. ved svag varme uden låg.
Rør hyppigt i gryden, så bærrene ikke brænder fast mod
bunden.
3. Tilsæt sukkeret, bring atter frugten i kog og kog den
endnu 15 min. ved svag varme uden låg og under hyppig omrøring.
4. Tag gryden fra varmen, tilsæt konserveringsmiddel ifølge
anvisning på emballagen og hæld marmeladen på rene glas.
Luk tæt eller bind til med syltepapir.
Tips: Suppler evt med rabarber.
Se også Jordbærmarmelade,
Brombærmarmelade,
Hindbærmarmelade
og Alliancemarmelade
samt Kirsebærmarmelade
med hindbær og ribs
Se alle de bedste opskrifter med Marmelade
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------