Bulgursalat med
masser af nødder og tørret frugt er perfekt til en god bøf. ✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret. Retten er et kæmpe
hit
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min. plus kogetid
# Ingredienser
4 dl bulgur
1 fed hvidløg
75 g hasselnødder
2 æbler
1 bundt frisk mynte
75 g lyse rosiner
(kan erstattes af almindelige rosiner)
75 g soltørrede
blåbær (kan erstattes af soltørrede tranebær)
revet skal af 1 økologisk citron
2 spsk olie
salt og peber
4 oksebøffer
1-2 tsk stødt
spidskommen
* Tilberedning
1. Kog bulgur, som
angivet på emballagen, i vand tilsat presset hvidløg, og afkøl.
2. Rist nødderne på
en tør pande, til de begynder at tage farve.
Tag nødderne af
panden, og hak dem.
3. Skær æblerne i
tern, og hak mynten.
4. Vend bulgur med
nødder, æbler, mynte, rosiner, soltørrede blåbær og citronskal.
Dryp olie over, og smag til med salt og peber.
5. Krydr bøfferne
med salt og spids kommen.
Grill dem på en varm
grillpande i ca 3 min på hver side afhængig af kødets tykkelse.
6. Skær bøfferne i
skiver, og server med æble-nødde-bulgur.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.