Marsala er en vin, der produceres i regionen, der omgiver den italienske by Marsala på Sicilien. Vine fra Marsala opnåede status som kategori Denominazione di origine controllata, også kendt som DOC i 1969.
Vinene er karakteriseret ved at have en forholdsvis kraftig,
mørk ravagtig farve og en kompleks aroma.
Vinen kan drikkes som aperitif, til dessert eller efter et
måltid. Marsala på Sicilien og i Italien drikkes oftest som almindelig vin, men
herhjemme er det mere kendt som en hedvin, der minder om Portvin i struktur.
Ofte anvendes Marsala også til madlavning typisk i italiensk mad.
Marsala kan erstattes af portvin, mørk rom eller cognac.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter
Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------