Tilbehør. Arbejdstid: 5 min. Stegetid: 6-8 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Marvpibe, grillet, med skalotteløg
4 skiver marvpibe (uden kød), tykke
2 skalotteløg
salt og peber
smør
*
Sådan laves Marvpibe, grillet, med skalotteløg
1. Bestil marvpiber hos slagteren nogle dage før.
Bed ham save dem til ca tykke skiver.
2. Sæt ovnen på højeste grillvarme.
Pil og hak skalotteløgene fint.
3. Varm lidt af smørret på en pande, der tåler ovnvarme, vær
især opmærksom på håndtaget.
Svits de hakkede skalotteløg kort og tag dem af panden.
4. Varm det resterende smør på panden godt, og »luk«
marvbenene med det hede fedtstof ved at stege dem ½-1 minut på hver side.
5. Krydr med salt og peber, læg en lille portion svitsede skalotteløg
på hver skive marvpibe og sæt panden i den hede ovn ca 5 min., til marven syder
gylden.
Den er brændende, sydende hed, og sådan skal den serveres,
fx til en skive magert oksekød.
Tips: Anbring den stegte marvpibeskive ved siden af
eller oven på en tournedos, en entrecôte eller en bøf, gerne en hakkebøf.
Marvpibe i skiver fås af og til i supermarkeder og af og til
frosne.
Frosne skal tø helt igennem, før de tilberedes.
Persille eller andre krydderurter kan blandes i skalotteløgene
under svitsningen.
Se alle de bedste opskrifter med Marv
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------