Med få ingredienser
skaber du her en fin, og fyldig rød ret som sætter fart i smagsløgene. Et
virkelig godt måltid at dele op og fryse ned i portionspakker til frokost.
Tid: 15-20 min.,
heraf 5-7 min i mikroovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 2 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 hele makreller
(400 g filet)
1 ds. flåede tomater, hakkede
½ dl reven ost
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1 dl hakket dild
* Fremgangsmåde
1. Rens og fileter
fiskene.
2. Læg
makrelfileterne med kødsiden opad, så de lapper lidt over hinanden, i et mikro
egnet fad.
Er fileterne for
lange kan du dele dem.
3. Rør tomater, ost,
salt, peber og dild sammen i en skål.
4. Hæld blandingen
over fisken.
5. Dæk til og
tilbered i mikroovnen ved 750W i 5-7 min.
Lad fadet stå lidt,
så varmen kan fordele sig.
6. Server retten med
ris, kartofler eller pasta blandet med en grønsagsblanding med ærter, grønne
bønner og gulerødder.
Tips: Retten kan også laves på komfuret i en sauterpande.
Fremgangsmåden er den samme som anvist ovenfor.
Kogetiden bliver 12-15 min.
Se alle de bedste opskrifter med Makrel eller Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------