De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede
tomater og frisk basilikum. Giv weekend-snacken julehjertefacon
Giv weekend-snacken
julehjertefacon. De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk
mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.
Du kan udvide fyldet
med en lille klat oliventapenade.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min. ca. 12 stk.
# Ingredienser til Mozzarellahjerter:
2 plader butterdej a
85 g
1 æg
125 g italiensk
mozzarella
6 soltørrede tomater
i olie
frisk basilikum
*
Sådan laver du Mozzarellahjerter:
Tænd ovnen på 210 °C.
Udstik dejen i
hjerter (eller cirkler).
Læg dem på en
bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel.
Pensl med
sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.
Lad dem afkøle på en
rist.
Skær mozzarellaosten
i tynde skiver.
Skær
butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af
mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade.
Eller pynt dem
enkeltvis så bliver der dobbelt så mange.
Server som snack
eller lille forret.
Kilde: Hjemmets bedste MAD