To af vores yndlingsdesserter er her lykkeligt forenede: raffineret pærekompot og tynde pandekager. Du får succes med denne opskrift, specielt når du prøver den
Til 4 personer. Tilberedning:
25 min.
# Ingredienser
500 g pærer
1 dl karamelsauce (fås på flaske)
1 økologisk appelsin, reven skal af
1½ dl appelsinsaft
1 vaniljestang
1 tsk Maizena
1 spsk appelsinlikør fx Grand Marnier
4 pandekager a 60 g, evt færdigkøbte
2 spsk smør, smeltet
1 spsk flormelis
1 håndfuld hakkede pistacienødder
* Tilberedning
1. Pærer skrælles, skæres i kvarte, udkernes og
skæres i smalle både.
Karamelsauce, appelsinskal, appelsinsaft og kornene af 1 vaniljestang
koges op i en bred gryde.
Maizena og appelsinlikør røres glat og hældes i.
2. Pærerne kommes i og koges med ved middel varme i
5-6 minutter.
Pandekager smøres med smeltet smør og stables på en
bradepande.
Varm dem i en forvarmet ovn i 10 minutter ved 150 °C
(varmluft 7 minutter ved 130 °C).
Anret pandekagerne med pærefyldet.
Pynt med 1 spsk flormelis og hakkede pistacienødder.
Energi pr. portion: 7 g protein, 11 g fedt, 47 g kulhydrater
= 323 kcal (1349 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.