Her får du pæredessert i flere spændende udgaver. Fx med
pekannødder og chokolade, chokolade med chili, hvid chokolade og kokos, safran
eller peberkorn
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 7 min. 6 personer.
# Ingredienser
2 dåser med små pærer
50 g pekannødder
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt nellike
1 tsk stødt kanel
* Tilberedning
Anret pærerne på desserttallerkener, og sæt til side.
Hak pekannødderne. Rist dem 2 min på en slip-let pande,
og drys dem over pærerne.
Bræk chokoladen i stykker.
Smelt den i en gryde med fløde og krydderier for lav varme
i ca. 5 min. Rør
hyppigt.
Hæld sauce over pærerne, og server straks.
Chokolade med chili
Smelt 200 g mørk chokolade over vandbad med 1 dl mælk,
2 dl fløde og ½ tsk stødt mild chili.
Pærer med hvid chokolade og kokos
Smelt 100 g hvid chokolade med 1 dl kokosmælk, og
drys af friske kokosflager over pærerne.
Pærer med hvid chokolade og safran
Smelt 100 g hvid chokolade i 1 dl fløde, og tilsæt
safrantråde.
Lad det trække lidt, før det hældes over pærerne.
Pærer med hvid chokolade og rosa peberkorn
Smelt 100 g hvid chokolade i 1 dl fløde med 1 spsk rosa
peberkorn,
hæld det over pærerne, og drys med hakket citronskal.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Pærer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------