Frokost. Arbejdstid: 30 min. Trækketid: 30 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pan Bagna
2 flûtes
2 fed knust hvidløg
20 sorte udstenede oliven
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
Marinade:
½ dl olie
1 spsk vineddike
salt
*
Sådan laves Pan Bagna
1. Flæk flûtene på langs og del dem på tværs i ca lange stykker.
Gnid stykkerne med knust hvidløg.
2. Skær de udstenede oliven i skiver.
Skyl peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner.
Skær dem i ringe og del dem et par gange.
Skær tomaterne i skiver.
Marinade:
3. Rør en marinade af olie og vineddike. Smag til med salt.
4. Dæk halvdelen af flûtes-stykkerne med olivenskiver,
peberfrugtstykker og tomatskiver.
Dryp lidt marinade over.
Læg de resterende flûtestykker over og lad brødene trække
køligt og under let pres ca ½ time.
Tips: Se Flûtes. Kuvertflûtes
kan også bruges. De skal bare flækkes.
Fyldet kan varieres.
Det kan være ansjoser, cornichons, artiskokhjerter eller
salat skåret i passende stykker.
Champignon à la
grecque er også godt som fyld.
Se alle de bedste opskrifter med Sandwich
Pan Bagna eller Pan bagnat er en sandwich, der er en
specialitet i Nice, Frankrig. Sandwichen består af pain de campagne, et
fuldkornsbrød, der omslutter den klassiske salade niçoise, en salat bestående
hovedsageligt af rå grønsager, hårdkogte æg, ansjoser og / eller tun og olie,
salt og peber.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------